Ingatlan tulajdonos

Astoria Management logo

Vendég

Booking manager

A vendégéjszakák értékesítése nekem és a csapatomnak olyan, mint egy stratégiai játék. Figyeljük a piacot, az árakat, a foglaltságot és a a szezon hullámzásait, miközben a cél, hogy minél több apartman-éjszakát adjunk el a lehető legmagasabb áron.

Cégvezető

Számomra a legfontosabb, hogy közvetlen kapcsolatot tartsak  fenn a tulajdonosokkal, hogy a lakásukat érintő legfontosabb kérdéseket velem mindig meg tudják beszélni, hogy ha üzleti, stratégiai tanácsra van szükségük, azzal nyugodtan fordulhassanak hozzám.

Emellett menedzselem a céget, odafigyelek a jól szervezett működésre, és garantálom a magas színvonalú, precíz munkavégzést.

Telefonos diszpécser

A feladatunk nem azzal ér véget, ha a vendég megnyomja a „foglalás” gombot.

Már a foglalási folyamat során is lehetnek kérdései, aminek a megválaszolása néha a foglalási folyamat kulcs lépése.

Ha pedig döntött, onnantól mindenre kíváncsi lehet, és mi minden kérdésére tudjuk a választ. Adódhatnak nem várt események, a vendégeknek lehetnek egyedi kérései, így call centerünk a nap 24 órájában áll rendelkezésre.

Iroda vezető

Én vagyok a stabil pont a cégnél, aki az irodából, vagy helyszínek közt mozogva intézi az adminisztrációt, hivatalos ügyeket, szervezi a sok együttműködő fél munkáját.

A cégvezetővel együtt intézem a cég pénzügyeit, könyvelését és a tulajdonosok pontos tájékoztatását szolgáló havi elszámolásokat.

Host

Szeretünk új emberekkel megismerkedni, segíteni nekik a check-in, check-out folyamatban miközben vigyázó szemünket állandóan az apartmanokon tartjuk: a takarítók után és a vendégek előtt, illetve a vendégek után és a takarítók előtt.

Karbantartó

Vagy más szóval problémamegoldó. Ha nem lennék ilyen nyugodt természet, csak kapkodnám a fejem, mennyi probléma vár elhárításra nap mint nap egy ilyen cégnél. Van, amihez én is elég vagyok, van viszont olyan feladat, amihez a szakember hálózatunkat kell mozgatnom.

A lényeg a gyors hibaelhárítás.

Lakberendező

Egy jó helyre odatett párna, egy kényelmes fotel, egy jó hangulatvilágítás, amitől a vendég sokkal jobban érzi magát egy fárasztó nap után. Egy kis okos festés, egy kihasználatlan sarokba elhelyezett szekrény, egy takarékos megoldás, amitől viszont a tulajdonos érzi sokkal jobban magát. Az ehhez szükséges kreativitás az én dolgom.

Éjszakai kép

Takarítók

A lakás akkor tudja megmutatni a valódi szépségét, ha tiszta és tisztaság illata van. Szenvedéllyel végezzük a munkánkat, hogy a vendég örömmel hajtsa álomra a fejét. Sok éves tapasztalattal használjuk az anyagokat és rakjuk rendbe az apartmanokat.

Számunkra a kis szépséghibák sem elfogadhatók.

Kapcsolatfelvétel

Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kérdésed van, vagy ránk szeretnéd bízni lakásod kiadását, vedd fel velünk a kapcsolatot!