Növeljük az árbevételedet

Tanácsadással segítünk az ingatlanodat versenyképessé tenni. Ahhoz, hogy a lakásból ki lehessen hozni a maximumot, szakértő szemmel fel kell készíteni arra, hogy vonzó legyen a vendégek számára, és problémamentesen, hosszú távon tudja termelni a pénzt a tulajdonosának.

Maximalizáljuk az árbevételedet a foglalások és az árképzés összehangolásával. Dedikált szakértőink folyamatosan elemzik a piacot, figyeli a budapesti szállásárakat és a foglaltsági szinteket, és ezek figyelembevételével állítják be a lakásodra a legjobb árakat.

A leglátogatottabb foglaló oldalakon sem hagyjuk magára a hirdetésedet. Vonzó foglaló oldalakat készítünk a lakásodnak, amiből a látogatók számára kiderül, jól fogják ott érezni magukat. Profi fotókkal mutatjuk be az ingatlan legszebb arcát, ami a siker legfőbb záloga az online szálláshely értékesítésnél.

Minden megkeresésre válaszolunk. Booking manager-eink és host-jaink minden nap 24 órás elérhetőséggel válaszolnak a vendégek érdeklődéseire, így nem veszítünk el egyetlen potenciális bérlőt sem, érkezzen akár Amerikából, vagy a Távol-Keletről.

Garanciákkal védjük a tulajdonos érdekeit. Hitelkártya foglalással és kaucióval garantáljuk a hamis foglalások elkerülését és az apartman állagának megóvását annak érdekében, hogy elkerüljük a bevétel kiesést, és legyen fedezet az apartmanokat ért esetleges károk kompenzálására.  

Nem bízzuk a véletlenre, hogy a vendégek jó véleményt írjanak a lakásodról. Ahhoz, hogy a vendég elégedetten távozzon, néha nem elég a kényelmes, tiszta, jó helyen lévő lakás, kell egy pici plusz: néhány exkluzív információ, extra kis kedvesség, vagy akár egy váratlan figyelmesség. Az elégedett utazó boldogan osztja meg jó tapasztalatait a interneten keresztül, ami további foglalásokat hoz.

Menedzseljük az ingatlanodat

Ami elromolhat, az el is romlik, de mi megjavítjuk. Murphy törvénye különösen igaz éjjel, hétvégén, a lakásfelújítás másnapján, és akkor, ha egy nagyon kukacos, vagy igazán jól fizető vendég szállt meg nálad. Hogy ne neked kelljen az eldugult mosdóval hadakoznod, mi a karbantartás és javítás valamennyi kényes részletéhez értő, bármikor ugrasztható szakember csapattal működünk együtt.

Úgy takarítunk, hogy a tisztaság ötcsillagos szálloda érzetét adja. Amit az ember egy hétvégi nagytakarítás során elvégez, az több is és kevesebb is, mint ami egy kiadott lakásba kell. A vendégnek nem csak látnia, de éreznie is kell a rendet, a tisztaságot, a frissességet. Úgy, mintha ő előtte senki nem aludt volna abban a lakásban.

Fontos szerepe van a belső építészetnek, a hangulatnak abban, hogy beinduljanak a foglalások. Mi tudjuk, mitől érzik úgy a vendégek, hogy egy trendi, modern, kényelmes lakásban fognak eltölteni néhány napot. Lakberendezőnk néhány okos fogással, apró trükkel változtat a bérlakásból attraktív és otthonos apartmant.

Odafigyelünk az emberekre

A vendég az első, de a lakásod a legfontosabb. Az utazók sokfélék: számtalan kulturális közegből érkeznek, általunk sosem látott szokásokkal rendelkeznek, és néha az életritmusuk és elvárásaik is nagyon eltérnek attól, amit mi hétköznapinak gondolunk. Éppen ezért fontos, hogy odafigyeljünk rájuk a saját és a te érdekedben is.

Problémák mindig vannak, de ezek elhárítása a mi dolgunk. A vendég, amikor pihenni jön, elengedi magát: kizárja magát a lakásból, nem tudja megnyomni a megfelelő gombot a távirányítón, elfelejti a kapu kódot, nem találja a házszámot, elveszti a kulcsot, úgy bezárja a széfet, hogy sose tudja kinyitni többet. Mi ezeket a bajokat gyorsan és mosolyogva hárítjuk el.

Nem csak fogadjuk a vendéget, de segítünk neki abban is, hogy jól érezze magát. Vendégeink a megérkezés pillanatától rendkívüli kiszolgálásban részesülnek. Térkép, étteremfoglalás, autóbérlés, jegyvásárlás, információk a város izgalmas látnivalóiról – ez mind benne van az érkezési csomagban. Ha pedig ezen felül is szükségük van információra, valamennyi kérdésükre válaszolunk.

Ügyelünk a jó szomszédi viszony fenntartására. A lakásod mellett, alatt, vagy felett biztosan vannak szomszédok, akik hol együttműködők és türelmesek, hol rossz szemmel néznek a folyamatosan cserélődő vendégekre. Hogy a viszony közted és a szomszédok között ne romoljon el, a határokat túllépő vendégeket jobb belátásra és a házirend betartására kell bírni. Ez is a mi dolgunk.

Maximalizáljuk a profitodat

Jobb megtérülést hozunk. Felépítjük az iparág leghatékonyabb és legjobban menedzselt lakáskiadást kiszolgáló rendszerét, amivel költségeket takarítunk meg neked. Nálunk a vendégek fogadásától a karbantartási munkákig mindennek megvan a tapasztalt, szakértő gazdája. A vendég éjszakák értékesítését és a hatékony operatív folyamatokat saját informatikai rendszer támogatja.

A bizalom alapja a pontos elszámolás. Éppen ezért pontos és naprakész riporting rendszert vezetünk, amelyből áttekinthetően kiderülnek a foglalások, a fizetések, a költségek, és a neked járó bevételek.

Segítünk a szabályok betartásában

Segítünk az engedély megszerzésénél, a nyilvántartások elkészítésében és a számlázásban.Számos teendő előzi meg egy budapesti szálláshely elindítását és a tevékenység végzése is sok adminisztrációval jár. Regisztrálnod kell a szálláshelyet az önkormányzatnál, adószámot kell igényelned és bejelentkezned a idegenforgalmi adó körbe és az építmény adó körbe. A vendégekről folyamatos nyilvántartást kell vezetned és – pénztárgép hiányában – minden vendégnek számlát kell adnod a szállásdíjról. Felkészült csapatunk mindezeket elvégezi helyetted és biztosítja, hogy csak a jövedelmedre koncentrálhass.

Megoldjuk az adók adminisztrációját. A szálláshely üzemeltetőjének számos adófajtára kell figyelmet fordítania. Az idegenforgalmi adó, az építmény adó és a jövedelem adó mellett még az ÁFA is szerepet játszik bizonyos esetekben. Adószakértőnk segítségével elvégezzük helyetted a szükséges adminisztrációt és bevallásokat, valamint emlékeztetőkkel és tájékoztatókkal segítünk a szabályok betartásában és tartozásaid befizetésében.

Kapcsolatfelvétel

Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kérdésed van, vagy ránk szeretnéd bízni lakásod kiadását, vedd fel velünk a kapcsolatot!